DOCO Groep Innovatie

DOCO International houdt zich continu bezig met innoveren en verbeteren. De aandacht gaat hierbij voornamelijk uit naar de volgende gebieden.

Ontwikkeling van nieuwe componenten
Dit omvat het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe componenten, maar ook om de verbetering van onze bestaande assortiment.

Streven naar een totaaloplossing
DOCO International streeft continu naar de beste deuroplossingen. Wij zorgen voor innovatie en hoogstaande kwaliteit binnen zowel industriële als residentiële systemen. Bovendien blijven wij de huidige systemen onderzoeken en waar mogelijk verbeteren.

Kwaliteitsverhoging door procesverbetering
DOCO International neemt regelmatig het productieproces onder de loep om het te evalueren. Wij streven structureel naar het verhogen van de kwaliteit van onze producten en naar een verlaging van de kosten. Uiteraard staat het bieden van hoogstaande kwaliteit altijd voorop.

Stevige technische ondersteuning
Verbetering van de technische ondersteuning van de verkoop leveren wij door het aanbieden van bijvoorbeeld een webshop, maar ook zaken als een productgenerator, verenmatrix, verencalculator, installatievoorschriften, testrapporten en de nodige certificaten.

Controle op de kwaliteit
Zowel onze producten als het productieproces worden regelmatig getest. Procescontrole wordt standaard op alle productiepartijen uitgevoerd. >>