Ons bedrijf

Een vaste waarde in een snel veranderende wereld.

Vanuit ons hoofdkantoor in Sittard, meerdere distributiecentra en verkoopkantoren in Europa, ontwerpt en distribueert DOCO totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële sector.
Onze mensen zijn toegewijd aan onze klanten; van klantenservice tot onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast zetten wij ons ongeëvenaard in voor kwaliteit en innovatie.
Sinds 1982 hebben wij vastgehouden aan de principes van onze oprichter, de heer George de Schwartz, om een geloofwaardige en betrouwbare partner te zijn voor het leveren van oplossingen en componenten van hoge kwaliteit, exclusief voor de deurenindustrie. Door deze principes , zijn wij in staat geweest ons bedrijf uit te breiden naar meer dan 40 landen op 5 continenten.
Om deze groei te realiseren en te onderhouden, stimuleren wij actief een sfeer van integriteit en open communicatie tussen onze werknemers, klanten en leveranciers. Of u nu een nieuwe of een bestaande klant/leverancier bent, DOCO is de naam waarop u kunt vertrouwen.